Fabrikant èn groothandel in kinderfietsen in 1

Marktleider in merklicenties kinderfietsen

zoals Disney, Lief! en Marvel

Als groothandel in kinderfietsen bieden wij diverse mogelijkheden om uw omzet te verhogen door uw assortiment uit te breiden met onze unieke producten.

Waarom onze partners voor ons kiezen

- Eigen productiefaciliteiten

- Mogelijkheid tot private label fietsen

- Snelle leveringen uit ons eigen magazijn van 8.000 m2

- Marktleider in merklicenties

- root assortiment met meer dan 200 modellen

- Door onze unieke producten omzet verhogend

- Meer dan 60 jaar ervaring

- Scherpe inkoopcondities

- Maatschappelijk verantwoord ondernemen

- BSCI gecertificeerd

- Sedex gecertificeerd 

- Lokaal en internationaal betrokken

Wij helpen u graag op de goede weg, dit kan zijn door informatiedeling via onze brochures of door informatieve ebooks. Natuurlijk ook door een goed gesprek over de mogelijkheden die wij bieden als fabrikant en groothandel

Informatiedeling 

via ebooks

Door het delen van kennis bieden wij onze partners een voorsprong om een goede start te realiseren. Dit resulteert voor beide partijen in hogere omzetten en een betere samenwerking.

Meer dan 60 jaar ervaring

Volare heeft meer dan 60 jaar ervaring in het produceren en distribueren van kinderspeelgoed, wij bestaan dan ook niet voor niets al sinds 1948 en mogen wij als groothandel bijna alle grootwinkelbedrijven in Europa tot onze klanten rekenen. Als fabrikant mogen wij ons rekenen tot trouwe partner van onder andere Disney. Hier produceren wij vele licentie producten voor grote internationale bedrijven als Disney. Een voorbeeld hiervan is de Disney Frozen lijn welke bestaat uit meisjesfietsen in diverse maten, loopfietsen en steps. Volare is actief in meer dan 22 landen, wij beschikken over een uitgebreid dealer netwerk van meer dan 1800 dealers.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden tot samenwerking met Volare of wil je een afpraak maken? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

"Bij Volare weten we wat er bij een kind leeft" 

Aldus Edwin Boelsz

Eigenaar E&L Cycles

Built with