Meisjesfietsen

Volare meisjesfietsen zijn fietsen met stijl. Een prachtig modern ontwerp in combinatie met een degelijke constructie vormen een kinderfiets waarmee uw dochter zal schitteren als een prinses. 

De juiste fietsmaat voor uw kind vindt u uitsluitend door uw kind op een fiets te zetten. Eén van de voeten dient met bijna gestrekt been te rusten op het onderste pedaal. Koop nooit een fiets die te groot is. Uw kind wordt angstig wanneer het niet met de voeten bij de grond kan. Het assortiment kinderfietsen is bij Volare Bicycles enorm groot en in zijn geheel in eigen beheer ontwikkelt. Geen China productie, maar kwaliteit voor een faire prijs.  

De kinderfietsen van Volare Bicycles zijn in een onafhankelijk laboratorium getest door TÜV Rheinland / LGA / Pourquery of SGS volgens de strengste Europese kwaliteitseisen EN 14764/ISO 4210 of EN 14765/ISO 8098. Daarom is Volare Bicycles dé specialist in veilige en betrouwbare kinderfietsen voor jeugdige macho’s en diva’s. Voor elk kind heeft Volare Bicycles wel een passende fiets en dat voor zulke kindvriendelijke prijzen!

Maak hieronder een keuze uit de verschillende inches meisjesfietsen en bekijk ons ruime aanbod. Van schattige Disney Frozen kinderfietsen tot de stoere oma- of transportfiets. Bij Volare Kinderfietsen bent u aan het juiste adres!